21 och 24 Februari 2017: Konserten
”Munter musik om svåra ting”

Musiken från »Halv Katt»

(Bror David Nilsson och Camilla Neideman)

21 och 24 Februari 2017, klockan 19:00

En sen höstkväll 2007, under den sedvanliga söndagsstädningen, hittade Camilla Neideman och Bror David Nilsson en död katt i frysen i ett kollektiv i centrala Stockholm, där de för tillfället bodde. Chocken var ett faktum och Bror David plockade fram sin banjo. Senare samma kväll hade de skrivit sin första låt ”Dead Cat Blues”.

Där och då skapades bandet ”Le Chat Mort”

Med Le Chat Mort har Camilla och Bror David spelat på mängder av festivaler, pubar och fester i hela Sverige, turnerat i USA, Tyskland, Holland och Frankrike. ”Halv Katt” anspelar på den ena halvan av Katten (Le Chat Mort), Camilla och Bror David som framträder som Duo. Soundet är fortfarande Amerikansk folkmusik, Bluegrass och Jazz. Egna låtar blandas med traditionella. Sorgliga historier berättas till muntra toner. Två röster, en banjo och en gitarr.

Fika försäljning

!! Endast förbokningar:
Stefan Johansson 073 050 6555 eller
stefanjohanssonmusic@gmail.com !!