21 Mars 2017: Konserten
”No shelter in sight”

 Musiken från »Northern Indians»

(Josef Eriksson och John Andersson)

21 Mars 2017, klockan 19:00

I maj 2015 släppte Northern Indians sitt debutalbum „The Great Escape“ och följde upp det med flitigt spelande under sommaren och en Sverigeturnée som förband åt den amerikanska singer/songwritern Joe Pug under hösten. Under våren som följde fortsatte spelandet och i mars kom första singeln „Shameful behaviour“ från deras kommande skiva „No shelter in sight“. Ganska exakt ett år efter debuten släpptes den och ännu en sommar och en höst fyllda av spelningar följde.

Senare i vår kommer en EP på svenska och i maj står det en Sverigeturnée på schemat. Att sätta en genre på Northern Indians är inte så enkelt och inte heller särskilt relevant. Det är lite folk, det är lite americana, det är lite rock, det är lite singer/songwriter och det är lite annat.

”Det viktigaste är att låtarna alltid får stå i fokus.”

www.northernindians.com

!! Endast förbokningar:
Stefan Johansson 073 050 6555 eller
stefanjohanssonmusic@gmail.com !!